Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
package
Technical SEO

Technical SEO е процесът на оптимизиране на уеб сайт, за да се увеличи ранкирането на страниците му в търсачките

search-engine-optimization
On-page SEO

Onpage SEO оптимизация включва оптимизиране на съдържанието на уеб страницата, заглавия, HTML тагове, изображения и др

link-building
Off-page SEO

Off-page SEO оптимизация се извършвани извън уебсайт за повишаване на класирането в търсачките, като изграждане на връзки, насърчаване на маркови търсения и увеличаване на ангажираността и споделянията в социалните медии

banner home7
keyword (3)
Keyword research & optimization

Keyword research & optimization включва проучване, анализиране и избор на най-добрите ключови думи за насочване, за да се привлече квалифициран трафик от търсачките към уебсайт

optimize
Mobile Optimization

Mobile Optimization (SEO) е процес на оптимизиране на уебсайт, за да се гарантира, че той изглежда страхотно и функционира правилно на мобилни устройства, като смартфони и таблети

seo
Local SEO

Локалното SEO е процес на оптимизиране на онлайн присъствието на бизнеса с цел увеличаване на местния трафик, видимост и разпознаваемост на марката. Общите задачи включват подобряване на видимостта на търсачките за местни фирми, оптимизиране на уеб страници за локални търсения в Google и подобряване на онлайн присъствието, за да получите повече бизнес от местните търсения.

SEO Оптимизация е процесът на подобряване на видимостта на уебсайт в органичните резултати на търсачките. Тя играе ключова роля за всеки онлайн бизнес, който иска да бъде забелязан от потребителите и да получи повече трафик. Уеб оптимизацията включва множество техники, които помагат да се изкачи във водещите позиции в резултатите от търсачките.

 

Първата стъпка в оптимизация на онлйан присъствието е ключовият думи изследване. Това включва анализиране на ключовите думи, които се свързват с дейността на бизнеса. Тези ключови думи трябва да бъдат включени в съдържанието на уебсайта, в метатеговете и в URL адресите. Качественото и релевантно съдържание е от съществено значение за SEO. Трябва да се създава информативно, уникално и добре структурирано съдържание, което ще привлече и задържи посетителите на уебсайта.

Освен съдържанието, трябва да се обърне внимание и на техническата страна на SEO оптимизацията. Уебсайтът трябва да бъде бърз и лесен за навигация. Това включва оптимизиране на скоростта на зареждане на страниците, подобряване на мобилната съвместимост и използване на правилният HTML код. Техническата SEO оптимизация помага на търсачките да индексират и разберат по-добре съдържанието на уебсайта.

Връзките са също важен аспект на SEO оптимизацията. Висококачествените входящи връзки от други уебсайтове увеличават авторитета на уебсайта и му помагат да се изкачи в резултатите на търсачките. Това включва изграждане на връзки чрез гост постинг, създаване на уникално и полезно съдържание, споделяне на информация в социалните медии и активно участие в онлайн общности.

Оптимизацията на търсещите маниши се променя и развива с времето, тъй като алгоритмите на търсачките се обновяват и се фокусират върху потребителското изживяване. Това означава, че оптимизацията на уебсайт трябва да бъде непрекъснат процес, който се адаптира към новите тенденции и изисквания.

Все по-голяма роля в SEO оптимизацията играе и локалното търсене. Много потребители използват местното търсене, за да намерят бизнеси и услуги в тяхната околност. Това прави важно да се оптимизира уебсайта за ключови думи, свързани с местоположението, и да се включат адреси и контактни данни на бизнеса.

Оптимизацията за уеб трафик е неотменна част от успешната онлайн присъствие на всеки бизнес. Тя помага за привличане на нови клиенти, увеличаване на видимостта в търсачките и подобряване на общия резултат. Със стратегично прилагане на SEO техниките, бизнесът може да постигне по-голям успех в онлайн средата и да се изкачи във водещите позиции на търсачките.

Разберете SEO рейтинга на вашият сайт

  доказани резултати

  Очаквайте страхотни резултати от
  Вашата SEO агенция

  Преди След
  woman before man after

  104,457

  314,297

  Годишен органичен трафик bg chart1 1

  26,740

  34,369

  Класирани ключови думи bg chart2 1

  780%

  980%

  Органичен CTR bg chart3 1
  Последни проекти

  Скорошни проекти

  Тайната съставка за добър проект е капка страст във всичко , което правиш.

  Пренеси твоя сайт на следващо ниво още сега!