Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
seo одит
Доказани резултати

SEO Одит

SEO одит е процес на оценка на определен уеб сайт, която показва моментното нивото на SEO оптимизация

Имате нужда от безплатна консултация?

Свържете се с нас сега
  SEO Audits
  Нашите услуги

  Защо се нуждаете от SEO одит на уебсайт

  За повечето марки вашият уебсайт е в центъра на всичко, което правите. Привлечете потенциални клиенти чрез печеливша кампания в социалните медии и те ще бъдат насочени към вашия уебсайт. Раздайте визитката си и заинтересованият клиент може просто да я напише в своя браузър. Но когато някой търси компания, предлагаща вашите продукти или услуги, намира ли вас или вашите конкуренти? Оптимизацията на всеки уебсайт е двоен процес, привличане на клиентите на уебсайта и задържането им там!

  Като експерти във всички аспекти на SEO, ние знаем правилния начин за привличане на трафик към всеки уебсайт, ние разбираме точно как работят търсачките и най-добрите начини да направим вашия сайт да се откроява от тълпата, както по отношение на високо ниво на търсене резултати и как най-добре да се харесате на аудиторията си.

  Нашата SEO работа винаги започва с пълен и много подробен одит, така че знаем точно откъде започваме. Това е само една ключова част от нашата SEO услуга, но също така разбираме, че някои фирми предпочитат да започнат своето SEO пътуване просто с одит, за да видят как се справя сайтът им по отношение на SEO. След това можете да изберете ние да започнем задълбочена SEO кампания от ваше име или може да предпочетете да работите върху това сами. Така или иначе, ние сме много щастливи да помогнем и сме сигурни, че нашият доклад за одит на уебсайт за SEO ще бъде много ценен за вас.

  Както вашият уебсайт, така и светът на SEO се променят бързо. Винаги в състояние на промяна, това, което работи добре за вас един месец, може да се е променило няколко седмици по-късно. Може би сте забелязали спад в трафика и просто не разбирате защо. Редовният одит може да разкрие скритите тайни зад вашите успехи и неуспехи, подчертавайки най-добрите начини да продължите напред и някои иновативни начини за подобряване. Като използвате редовно услугите за одит на SEO, можете да следите отблизо как вашият уебсайт работи за вас и да внедрявате промени бързо, като сте крачка пред конкуренцията.

  Желаете да получите отид на вашият сайт?
  Направете го сега!

  Нашата цялостна услуга за SEO одит включва...

  audit
  Пълна проверка на съдържанието на сайта

  Ние щателно анализираме всяка страница от вашия уебсайт, ще ви уведомим къде според нас може да се подобри съдържанието ви и ще подчертаем всички грешки. Ще се погрижим вашето съдържание да е уникално и да използвате правилните ключови думи.

  404
  Подробен анализ зад кулисите

  От ключови думи до грешки 404 и много повече, ние извършваме множество проверки, за да сме сигурни, че откриваме всякакви проблеми, които биха могли да повлияят на вашите SEO резултати, и се уверяваме, че вашият сайт е изграден правилно, за да може Google правилно да го индексира и класира.

  speedometer
  Проверка на скоростта на сайта

  Продължителността на вниманието е кратка онлайн. Потенциалните клиенти скоро ще отидат другаде, ако вашият сайт се затруднява да се зареди за тях. Ние ще проверим колко бързо работи вашият сайт, за да гарантираме, че посетителите ви се радват на гладко и бързо изживяване.

  user-experience
  Анализ на потребителското изживяване

  Ние също така ще прекараме време, използвайки уебсайта Ви, както би направил посетител, ще посочим всички проблеми с навигацията или аспекти на сайта Ви, които може да са объркващи, и ще опишем точно защо тези области не достигат.

  feedback
  Одит на обратната връзка

  Ние ще извършим пълен одит на всички обратни връзки, като ги оценим за качество и ще определим доколко са полезни за вас в момента.

  competition
  Анализ на конкурентите

  В допълнение към пълния одит на вашия собствен уебсайт, ние също така ще разгледаме внимателно вашите конкуренти, за да определим къде се намират по отношение на SEO. Това може да бъде полезен инструмент за сравнителен анализ за разработване на наши собствени SEO стратегии за вашия бизнес.

  report
  Подробен отчет

  Когато нашият анализ приключи, ние ще съставим много подробен и дълъг доклад, обхващащ всички аспекти на вашия цялостен SEO одит. Нашите отчети са визуално ясни и привлекателни, идеални за представяне на вашите колеги или на вашия ИТ отдел за внедряване на предложени подобрения.

  task
  Идеи за следващата стъпка

  Освен това сме повече от щастливи да обсъдим с вас начини за напредък, ако желаете да се заемем с вашите SEO кампании или да работим върху всяко ваше съдържание, като например публикации в блогове, които могат да привлекат голям обем трафик и да ви помогнат се класират високо в търсачките.