Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Локално SEO

локално seo
Доказани резултати

Local SEO

Локалното SEO е подмножество от SEO, което се фокусира върху оптимизирането на уебсайт, за да се класира по-високо за локални заявки за търсене. Той е предназначен да помогне на бизнеса да достигне до потенциални клиенти, които търсят продукти, услуги или информация в конкретно географско местоположение. Някои от ключовите компоненти на местното SEO включват:

Процес на работа

Предоставянето на въздействащи SEO кампании изисква задълбочени познания за набор от инструменти и техники за дигитален маркетинг.

Трябва да разгледаме всеки аспект от вашата маркетингова стратегия за търсене от съдържанието, което създавате, до начина, по който уебсайтът ви се визуализира на мобилни устройства, ако искаме да дадем на уебсайта ви възможно най-добрия шанс за успех при търсене

keyword
Изследване на ключови думи

Чрез проучване на вашия пазар и анализиране на други уебсайтове във вашата ниша, ние ще разберем към кои местни SEO ключови думи трябва да се насочите.

competition
Анализ на конкурентите

Ще разгледаме добре какво правят вашите конкуренти. Единственият начин да разработим кампания, която ще ги надхитри!

seo on page
On page SEO

Подобряване и оптимизиране на уебсайта ви, за да сте сигурни, че отговаря на строгите указания на търсачката и може да бъде обхождан бързо и лесно.

seo off page
Off page SEO

Тук наистина започва забавлението! Ще проведем цялостна кампания за изграждане на връзки, за да повишим авторитета на вашия уебсайт.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Защо имате нужда от Local SEO оптимизация?

С толкова много организации, които се борят за вниманието на градски клиенти, инвестирането във вашето локално SEO присъствие е един от единствените начини, по които можете наистина да надскочите конкурентите си и да претендирате за по-голям дял от вашия местен пазар.

Само преди 15 години една реклама в жълтите страници беше достатъчна, за да си осигури приток на клиенти. Но времената се промениха – и с все повече и повече хора, които разчитат на локално търсене, за да намерят това, от което се нуждаят, за всяка компания е важно да се класира добре в основните търсачки за ключови думи, които са подходящи за техния бизнес.

Помисли за това. Ако имате нужда от водопроводчик в София, прекарвате ли часове в търсене на телефонния указател или вдигате телефона си и търсите търговци в района си? Ако имате нужда от SEO услуги в Пловдив, чакате ли листовка да падне през вратата ви, или се насочвате направо към Google и виждате кой е базиран във вашия град?

Проучванията показват, че 80% от хората използват интернет, когато трябва да намерят продукт или услуга от местен доставчик. За клиентите е по-бързо и по-лесно да използват търсачките, за да намерят това, което търсят. Така че можем спокойно да кажем, че ако нямате силно присъствие в Google, Bing и другите често използвани търсачки, ще се борите да генерирате присъствие за вашия бизнес и да направите тези жизненоважни продажби.

Без добро местно SEO, хората, които търсят онлайн компания с вашите умения във вашия район, няма да могат да ви намерят. И най-лошото от всичко, други компании във вашия сектор, които вече инвестират в местни SEO услуги, ще превъзхождат вашите и ще се радват на по- успешни резултати!

Пренеси твоя сайт на следващо ниво още сега!

Author

admin