Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Technical SEO

technical seo
Доказани резултати

Какво е Technical SEO ?

Technical SEO е основен  компонент, необходим за оптимизирането на уебсайт, който търсачките могат лесно да разчетат. Докато SEO често се разделя широко на on-page и off-page SEO, Technical SEO стои зад двете и формира основата за успех, като позволява на търсачките да откриват, обхождат и индексират вашия уебсайт.

То не включва промяна на съдържанието на вашия уебсайт, а по-скоро оптимизиране на неговата структура. Целта на Technical SEO е да създаде структура на уебсайт, която работи в хармония със съдържанието, поставено върху него, като по този начин увеличава количеството органичен трафик, който уебсайтът получава.

technical seo
20944157 scaled 1
Доказани резултати

Какво включва услугата Technical SEO ?

20944157 scaled 1
SEO Одит

Диагностика, която подчертава съществуващите грешки и дава препоръки за коригирането им.

Анализ на код

Проверка на програмния код на уебсайта, с цел откриванне на грешки, които пречат на уебсайта да работи коректно.

Проучване на URL структура

Проверка за грешни пренасочвания , нежелани страници 404, проверка как са написани, могат ли да се оптимизират за по-добър UX.

Проверка за канонични тагове

Каноничните тагове предпазват от дублиране на страници, така че определено имаме нужда от тях.

Оценка на мобилната версия на сайта

От 2018 г. Google дава приоритет на сайтове с адаптивна мобилна версия. (Mobile First)

Проверка на скоростта на сайта

подобряването на скоростта е нужно за по-добро потребителско изживяване и по-бързо зареждане на страниците.

Проверка на изображения

Проверка на изображения и оптимизирането им за мрежата, замяна на тежки изображения с по-леки версии за подобряване на скоростта на уебсайта.

Проверка за обхождане и индексиране.

Класирането пряко зависи от възможността за обхождане и индексиране.В идеалния случай бихме искали общите индексирани страници да са възможно най-близо до общия брой страници.

Oще по темата:

01
On-page оптимизация

се фокусира върху оптимизирането на отделни уеб страници, за да се класират по-високо и да печелят по-голям трафик. Това включва оптимизиране на съдържание, title tags, meta descriptions, header tags и изображения

02
Off-page оптимизация

се отнася за оптимизирането на backlink профила на уебсайта и цялостния му авторитет в мрежата. Това включва изграждане на връзки (link building), маркетинг в социалните медии и други тактики, насочени към увеличаване на видимостта и репутацията на уебсайта.

cropped-favicon.png
Свържи се с нас!

Допитайте се до наш експерт за повече информация.

Author

admin