Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
on-page оптимизация

On-Page ?

On-Page оптимизация се отнася за техники за оптимизация, които могат да бъдат приложени на страниците на вашия уебсайт, за да се подобри неговата видимост и класиране в резултатите от търсачките. Основните компоненти на on-page SEO включват:

Title tag

Това е заглавието на вашата уеб страница, показвано в резултатите от търсачката, и трябва точно да описва съдържанието на страницата и да включва подходящи ключови думи.

title tags
Heading Tags how to use h1 tag 1

Header tags

Тези тагове (H1, H2, H3 и т.н.) се използват за структуриране на съдържанието на вашата уеб страница и трябва да се използват за създаване на логическа йерархия от информация.

Правилна ли е H1-H6 структурата на твоя сайт? Разбери сега!

   

  Meta description

  Това е кратко описание на вашата уеб страница, което се появява в резултатите от търсачката. Tрябва да бъде завладяващо и да включва подходящи ключови думи.

  image1 home4
  10793

  Content съдържание

  Съдържанието на вашата уеб страница трябва да е подходящо, висококачествено и оптимизирано за търсачките. Това включва използване на подходящи ключови думи, вътрешно налинкване и оптимизиране на изображенията.

  URL структура

  URL адресите трябва да са кратки, описателни и да включват подходящи ключови думи.

  url
  seo оптимизация

  Mobile оптимизация

  Вашият уебсайт трябва да бъде оптимизиран за мобилни устройства и трябва да има адаптивен дизайн.

  Скорост на зареждане

  Скоростта на зареждане на страницата е фактор за класиране и уебсайтът ви трябва да се зарежда бързо.

  page speed

  А искаш ли да разбереш каква е бързината на твоя сайт ?