Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
our team
кои сме ние

Нашата цел е да
променим виждането ви върху SEO

През 2016 година започнахме работа в онлайн средите, където за първи път се сблъскахме с SEO. В този период се запознахме помежду си, и започнахме да работим по различни проекти и да се интересуваме все повече от SEO. След доста изкарани курсове и много самообучение, решихме да създадем агенция, която да помага на онлайн бизнесите да се развиват в интернет пространството. Днес, след много усилия и посветеност, тази компания е един от водещите SEO провайдъри в България, като предоставяме качествени услуги на своите клиенти.

Видео презентация
01
Доказано качество

Добрата работа винаги се овенчава с отлични резултати!

02
Коректно отношение

Ние вярваме, че добрата комуникация с клиентите е ключа за един успешен бизнес!

03
Отдаденост към работата

Всеки ден се стараем да бъдем най-добрата версия на себе си!

Защо да избереш нас

Работи със специализирана
SEO компания

Нашият екип от SEO специалисти са истински експерти в своята област – от проучване на ключови думи до технически одит и миграция на сайта.

Изследване на ключови думи 70%
Технически SEO одит 80%
Оптимизиране на съдържанието 60%
about image2 1
професионален екип

Запознайте се с нашия лидерски екип

Хора, които държат на работата си и правят всичко с удоволствие!

Румен Илиев

Румен Илиев

CEO / SEO специалист
Здравейте, аз съм Румен Илиев и се занимавам с дигитален маркетинг от 6 години. Моят основен фокус е върху SEO оптимизацията, където имам значителен опит и експертиза. В моята работа, аз съм отговорен за планиране и изпълнение на кампании за оптимизация на уебсайтове, както и за анализ на резултатите от тях. Благодарение на уменията си в анализа на данни, мога да подобрявам ефективността на SEO стратегиите.
инж. Светослав Пеловски

инж. Светослав Пеловски

CEO / SEO специалист

Казвам се Светослав Пеловски, дипломиран инженер по специалност “Компютърно и софтуерно инженерство”. От 5 години съм в сферата на дигиталния маркетинг. Още в началото успях да разбера, че истинската ми страст в дигиталния свят е именно към SEO услугите. За мен, дисциплината, планирането и здравата работа са нещата, без които няма как да успееш в своята длъжност и точно заради това стриктно ги спазвам. С годините успяхме да съберем голямо количество знания и опит, които да ни помогнат да реализираме нашата мечта, а именно – SR MARKETING SERVICE!