Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Публикувано
11 Март 2023г.
screenshot thiccbowl.com 2023.03.11 16 03 10

Изграждане и оптимизация на Thiccbowl.com

Направата на уебсайт е от съществено значение за всеки бизнес. Затова, когато производителят на чашки за наргиле искаше да има онлайн каталог, ние се ангажирахме да му помогнем с изграждането и оптимизацията на сайта thiccbowl.com.

Първата стъпка в изграждането на уебсайта беше да определим целевата аудитория и да разберем какво търсят те в уебсайта. След това, създадохме дизайн, който е лесен за навигация и има модерен изглед. Използвахме снимки и видеа, за да покажем продуктите на клиента във възможно най-добра светлина.

След изграждането на уебсайта, беше необходимо да се грижим за оптимизацията му, за да го направим максимално видим за потребителите. Затова, извършихме детайлен анализ на ключовите думи, свързани с продуктите на клиента, и ги използвахме стратегически в съдържанието на сайта. Също така, се грижихме за оптимизиране на скоростта на зареждане на сайта и за правилното му индексиране в търсачките.

Резултатът от нашата работа беше изключително успешен. Уебсайтът thiccbowl.com беше изграден във времеви крайни срокове и получи голяма видимост в търсачките благодарение на нашата SEO оптимизация. Клиентът ни беше много доволен от уебсайта, който му помогна да повиши продажбите си и да се развива успешно в бизнеса си.

THICBOLW MOBILE 3
THICCBOWL MOBILE 2

От датата на вкарване на сайта в Google Search Console на 5 Юни 2022 до момента се забелязва драстично повишаване на импресиите и кликовете. След като нишата е свързана с производството на чашки за наргиле, не е възможно да се пуска каквато и да е реклама защото по един или друг начин е свързано с тютюно пушене, и сайта разчита изцяло на органичен трафик и качване на съдържание в социалните мрежи.

Резултатите на Thiccbowl от GOOGLE SEARCH CONSOLE