Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Публикувано
28 февруари 2023г.
Категория
SEO Оптимизация
Поддръжка
Клиент
Untitled

Какво е Podaracheta.bg ?

Добре дошли в света на подаръците! С магазин podaracheta.bg можете да откриете идеалния подарък за всеки рожден ден и повод. Тук ще откриете широка гама от продукти, включително персонализирани тениски, чаши и много други.

Персонализираните тениски са един от най-популярните продукти на podaracheta.bg. Те могат да бъдат изработени с любимата ви снимка или надпис.

Оптимизация на сайта.

 

  1. Изследване на целевата аудитория и ключовите думи

Преди да започнем работа върху сайта, изследвахме целевата аудитория на podaracheta.bg и какво точно търсят потребителите. Това ни помогна да определим най-подходящите ключови думи, които да се използват в съдържанието на сайта.

  1. Оптимизация на съдържанието

Използвахме стратегически избрани ключови думи в съдържанието на сайта, за да го направим по-релевантен за търсачките. Също така, изградихме качествено съдържание, което не само отговаря на нуждите на потребителите, но и увеличава времето, което прекарват на сайта.

  1. Оптимизация на скоростта на зареждане

За да подобрим потребителското изживяване, оптимизирахме скоростта на зареждане на сайта. Използвахме оптимална графика на изображенията, минимизирахме броя на HTTP заявките и оптимизирахме кода на уебсайта.

  1. Техническа SEO оптимизация

За да гарантираме, че сайтът е правилно индексиран от търсачките, осигурихме правилната настройка на мета таговете, заглавията на страниците, таговете за категории и др.

  1. Увеличаване на връзките към сайта

Изпълнихме стратегия за линк билдинг, която помогна за увеличаване на връзките към podaracheta.bg. Това не само помогна за подобряване на SEO резултатите на сайта, но и увеличи трафика към него.