Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Публикувано
11 Март 2023г.
Клиент
mebelix cover page 2

Въведение

Изграждането и оптимизацията на сайтове са две от най-важните услуги, които фирмата ви предлага. В тази статия ще разгледаме как е бил изграден сайтът ви и какви техники са били използвани за оптимизирането му.

mobile mebelix 1
mobile mebelix 2

Изграждане на сайта

За да изградите един добре функциониращ уебсайт, необходимо е да се вземат предвид много фактори – дизайн, функционалност, удобство за потребителя и т.н. За да се постигне това, ние възползвахме от най-новите технологии и платформи за създаване на сайтове.

Първоначално беше избрана платформата WordPress, която предоставя голям набор от инструменти за създаване на уебсайтове и позволява да се постигне много високо ниво на персонализация. След това, беше избрана подходяща тема, която да отговаря на нуждите на клиента и да представя компанията в най-добрата светлина.

След като беше избрана темата, започна работата по интегриране на различни функционалности, като например онлайн магазин за продажба на мебели, блог, контактна форма и други. Беше изработена лого дизайн, който отразява целите и идентичността на компанията, и беше избрана подходяща цветова гама, която да допълва дизайна.

Оптимизация на сайта

След като беше изграден сайтът, беше необходимо да се работи по оптимизацията му, за да се постигне по-високо местоположение в търсачките и по-добро присъствие в интернет пространството.

Една от основните техники, използвани за оптимизиране на сайта, беше On-Page SEO, която включва оптимизацията на съдържанието на страниците, използване на ключови думи и технически оптимизации, като например оптимизиране на скоростта на зареждане на страниците.

свен On-Page SEO, използвахме и Off-Page SEO техники, като например линк билдинг, където се създават връзки към сайта от други уебсайтове, което помага за повишаване на авторитета му в търсачките.

За да оптимизираме сайта ви, използвахме и различни инструменти за анализ и мониторинг на данните, като Google Analytics и Google Search Console. Тези инструменти ни помогнаха да следим постигнатите резултати и да вземаме действия за подобряването на уебсайта.

Оптимизацията на сайта ви е постоянен процес, който изисква дългосрочна стратегия и упорит труд. Ние работим с всички наши клиенти по индивидуална стратегия за оптимизация на техния уебсайт, която да отговаря на техните специфични нужди и цели.

Заключение

В заключение, изграждането и оптимизацията на уебсайтове са важни услуги, които предлагаме на нашите клиенти. Ние се стремим да предоставим висококачествени и персонализирани решения, които да отговарят на техните нужди и да им помогнат да постигнат по-високи резултати в интернет пространството. Ако търсите професионална помощ за изграждане и оптимизация на уебсайт, можете да ни потърсите на нашия уебсайт https://mebelix.eu/.